Ceyda Düvenci ve Gülseren Budayıcıoğlu "Dünden Sonra Yarından Önce" Programıyla Hafta içi Her Gün TV'de!

Dünden Sonra Yarından Önce

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden olan ünlü psikiyatr Dr. Gülseren Budayıcıoğlu ve Ceyda Düvenci, Dünden Sonra Yarından Önce programı ile hafta içi her gün Star TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ülkemizde yaşanan depremlerin getirdiği yıkımların ardından, yaşanılan deprem travmasına destek olabilmek, bu süreci psikolojik olarak iyi durumda atlatabilmek için neler yapılabilir, travmaları atlatmak nasıl mümkün? bu gibi konulara değiniliyor olacak.

Ceyda Düvenci ve Gülseren Budayıcıoğlu

Seyircilerden soru alınarak da ilerleyecek olan programın, bu zor günlerde depremzedeler ve deprem bölgesindeki bütün insanlar için faydalı olması amaçlanıyor.

Yalnızca depremzedeler ve deprem bölgesindeki insanlar için değil, tüm Türkiye’nin de deprem gerçeği ve bu gerçekle nasıl baş edilebileceği konusunda bilinçlendirilmesi, deprem sonrasındaki sürecin en iyi şekilde nasıl atlatılabileceğinin aydınlatılması hedefleniyor.

Dünden Sonra Yarından Önce programı, 20 Şubat Pazartesi'den itibaren, hafta içi her gün Star TV ekranlarında yayınlanıyor olacak.

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu