Robert De Niro'nun Başrolünde Olduğu "About My Father" Komedi Filminden Yeni Fragman Geldi!

About My Father

Başrollerini Sebastian Maniscalco ve Robert De Niro'nun paylaştığı aile komedi filmi About My Father filminden yeni bir fragman paylaşıldı. Sebastian Maniscalco ve Robert De Niro'nun baba oğulu canlandırdığı filmde, iki ailenin hafta sonu tatili için güzel bir nedenle bir araya gelmesi anlatılıyor.

Film ayrıca popüler komedyen Sebastian Maniscalco'nun hayatına dayanıyor. About My Father, tamamen farklı kültürlere ait iki ailenin bir araya gelmesiyle gelişen mütevazı başlangıçlarla birlikte, aile kimliği, aile yapısı ve ilişkileri izleyicilere aktarıyor olacak. Elbette bu hikayeyi komedi unsurlarıyla birlikte harmanlanmış bir şekilde izleyeceğiz.

About My Father Filmi

Filmin yapım şirketinin CEO'su, film hakkında, "About My Father, izleyicilerimizi yürekten mutlu edecek türden bir film." açıklamasında bulundu ve ekledi: "Robert De Niro'nun bu filmle çıtayı bir kez daha yükselttiğini görmekten memnuniyet duyuyoruz."

Laura Terruso'nun yönetmenliğini yaptığı About My Father filmini, Sebastian Maniscalco ve Austen Earl kaleme aldı. Merakla beklenen aile komedisi film, 26 Mayıs 2023'te sinemada gösterime girecek! Filmin yayınlanan son fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu