Selena Gomez'in Dizisi Only Murders in the Building'in Üçüncü Sezon Tarihi Belli Oldu

Only Murders in the Building Dizisi

Steve Martin, Martin Short ve Selena Gomez gibi önemli isimlerin yer aldığı Only Murders in Building'ten nihayet beklenen haber geldi. Türkiye'de Disney Plus'un ev sahipliği yaptığı komedi dizisi Only Murders in the Building‘in üçüncü sezonunun ne zaman yayınlanacağı hayranları tarafından merakla bekleniyordu. Sevilen komedi dizisi Hulu üzerinden, ülkemizde ise Disney Plus üzerinden 8 Ağustos 2023'te izleyicileriyle buluşacak.

Selena Gomez Only Murders in the Building

Dizide, gerçek hayatta gerçekleşen cinayetlere ve suçlara ilgi duyan Charles, Oliver ve Mabel'in, yaşadıkları apartmanda gerçekleşen şüpheli bir ölümün ardından, olayı açıklığa kavuşturmak ve gizemi çözmek için birlikte avcı arayışına girmeleri anlatılıyor. Charles, Mabel ve Oliver yaşadıkları binanın yıllardır çözülemeyen gizemini çözüyor ve açığa çıkmayı bekleyen sırları ortaya döküyor.

Only Murders in the Building Fragman

Dizinin üçüncü sezonunda ise Ben Glenroy'u kimin öldürdüğünün gizemi aydınlatılmaya çalışılacak. Ben Glenroy'a ise yakından tanıdığımız Paul Rudd hayat veriyor. Dizinin üçüncü sezonunda sürpriz bir isim olarak Meryl Streep de yer alıyor. Only Murders in Building'in üçüncü sezona ait bir fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Only Murders in the Building 3. Sezon Fragman İzle

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu