Ya Çok Seversen Dizisi Konusu - Oyuncuları ve İlk Bölüm Fragmanı!

Ya Çok Seversen Dizisi

Bu yaz Kanal D'nin önemli yapımları arasında yer alan, Ya Çok Seversen dizisi sezona damga vuracak gibi görünüyor. Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrolünde yer aldığı romantik komedi Ya Çok Seversen, 6 Temmuz'da izleyicileriyle buluşuyor olacak.

Kerem Bürsin'in hayat verdiği Ateş ile Hafsanur Sancaktutan'ın hayat verdiği Leyla'nın hikayesinin ekrana taşınacağı Ya Çok Seversen dizisinin konusu ne? Oyuncular kimler? Merak edilen ayrıntıları sizlere aktarıyor olacağız.

Ya Çok Seversen Dizi Konusu

Ya Çok Seversen Dizisi Konusu - Oyuncuları - İlk Bölüm Fragmanı

Ya Çok Seversen, annesini kaybettikten sonra küçük yaşta yatılı okula gönderilen, daha sonra aile evine dönmeyip kendi hayatını kurmasıyla kimseye ihtiyaç duymayan ve kimseye güvenmeyen bir adam haline gelen Ateş ile insanları kandırarak para kazanmaya çalışan Leyla'nın kesişen hayatlarını konu alıyor. İlgi çekici ve tam yaz dizilerine yakışan kıpır kıpır müzikleri ile Ya Çok Seversen, bu yaz izleyicileri keyiflendiren bir yapım olacak gibi.

Ya Çok Seversen Dizisi Oyuncuları

Dizinin oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'a; Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebuzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Özgün Akaçca ve Adin Külçe eşlik ediyor.

Dizinin yayınlanan ilk bölüm fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Ya Çok Seversen 1. Bölüm Fragman İzle

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu