Only Murders in the Building 3. Sezon Başladı! İzliyor musunuz?

Only Murders in the Building 3. Sezon

Selena Gomez, Martin Short ve Steve Martin'in başrolleri paylaştığı komedi-gizem dizisi Only Murders in the Building'in nihayet, üçüncü sezonu 8 Ağustos'ta yayınlanmaya başladı! Uzun zamandır bekliyorduk!

Steve Martin’in canlandırdığı Charles-Haden Savage, Martin Short’un canlandırdığı Oliver Putnam ve Selena Gomez’in hayat verdiği Mabel Mora'yı yine bir cinayetin gizemini çözerken görüyoruz. Garip bir şekilde mükemmel bir takım olan Charles, Oliver ve Mabel, bu sefer ünlü bir film yıldızı olan Ben Glenroy'un neden ve nasıl öldüğünü, onu kimin öldürdüğünü bulmaya çalışıyor. Ben Glenroy'a ise Paul Rudd hayat veriyor.

Only Murders in the Building 3. Sezon Başladı!

Meryl Streep'in de, üçüncü sezonun konuk oyuncusu olarak katıldığı Only Murders in the Building'in, henüz yalnızca üç bölümü yayınlanmış olsa da, izleyiciler yeni sezonu çok sevdi! Eğer hala Only Murders in the Building'i izlemediyseniz, zevkle öneriyoruz! Kaliteli bir komedi, şüphesiz boş vakitlerinizde size çok iyi gelecektir! Şahsen Oliver Putnam karakteri, bizce efsanedir! Elbette yorum sizlerin!

Only Murders in the Building'in, hazırladığımız birinci ve ikinci sezon yorumunu okumak için görsellere tıklayınız!

Only Murders in the Building Birinci Sezon İncelemesi

Only Murders in the Building İkinci Sezon İncelemesi

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu