Aquaman ve Kayıp Krallık için Fragman Paylaşıldı

Aquaman ve Kayıp Krallık

İlk yapımdan beş yıl sonra izleyicilerle buluşacak olan Aquaman'in devam filmi "Aquaman and the Lost Kingdom" için fragman paylaşıldı. Yönetmen koltuğunda yine James Wan'ın oturduğu "Aquaman and the Lost Kingdom" (Aquaman ve Kayıp Krallık), ilk filmde Aquaman tarafından alt edilen Black Manta'nın daha güçlü bir şekilde geri dönüşünün ardından yaşanan olaylara odaklanıyor.

Filmde, Jason Momoa'nın yanı sıra ilk filmdeki rollerine geri dönen Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II ve Nicole Kidman gibi oyuncular yer alıyor. 22 Aralık'tan itibaren sinemalarda gösterime girecek olan yapımın konusu ve Türkçe altyazılı fragmanı aşağıda bulunmaktadır.

Aquaman ve Kayıp Krallık Film Konusu

Black Manta, Aquaman'i ilk kez mağlup edemediği için ona karşı ölümcül bir öfke taşımaktadır ve bu sefer Aquaman'i sonsuza dek alt etme amacıyla daha kararlıdır.

Aquaman ve Kayıp Krallık Fragman

Black Manta, elinde kadim ve kötücül bir güç olan Black Trident'ı kullanarak daha da tehlikeli hale gelir. Aquaman, düşmana karşı Atlantis'in eski kralı olan ve hapisteki kardeşi Orm ile ittifak kurmayı seçer.

İki üvey kardeş, krallıklarını korumak ve Aquaman'in ailesini ve dünyayı geri dönüşü olmayan bir yıkımdan kurtarmak için kişisel anlaşmazlıklarını bir kenara bırakmak zorunda kalır.

Aquaman ve Kayıp Krallık Fragman İzle

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu