Köpekbalığı Filmi Meg 2: Çukur'dan Fragman Geldi

Köpekbalığı Filmi Meg 2: Çukur

Başrolünde ünlü oyuncu Jason Statham'ın olduğu Meg: Derinlerdeki Dehşet filminin devam filmi olan Meg 2: Çukur filminden fragman geldi. 2018 yapımı Meg: Derinlerdeki Dehşet köpekbalığı filmi, çok beğenilmiş idi. Uzun bir aranın ardından gelen devam filmi, bu ağustos ayında vizyona girecek.

İlk filmde okyanus tabanının ötesine girmeyi başaran ekibin, orada nesli tükendiği sanılan dev megalodon köpekbalıklarının okyanusa karışmasına neden olması ve beraberinde gelişen olaylar anlatılmaktaydı. Uluslararası araştırma ekibi, bu devasa köpekbalığıyla mücadele ederken, aksiyon hiç hız kesmiyordu.

Köpekbalığı Filmi Meg 2: Çukur Fragman

Meg 2: Çukur filminde ise fragmandan anladığımız kadarıyla en az ilki kadar aksiyon dolu bir film bizleri bekliyor. İlk filmde yer alan oyuncuların da yine bu filmde aynı karakterlerde olduklarını görüyoruz. Her şeyden önce aksiyon filmlerinin vazgeçilmez adamı Jason Statham varlığı ile filme ayrı bir anlam katıyor. İlk filmde yalnızca tek bir megalodon ile baş etmeye çalışırken, ikinci filmde bu sefer megalodonların bir sürü halinde yeniden ortaya çıktıklarını görüyoruz. Açıkçası köpekbalıkları ile ilgili filmlere duyulan ilgi asla azalmıyor, onları izlemeyi seviyoruz!

Meg 2: Çukur, 4 Ağustos 2023'te vizyona girecek ve sinemada 3D ile gösterilecek. Filmin yayınlanan fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu