Temmuz Ayında Vizyona Girecek Filmler (2023)

Temmuz 2023 Tarihinde Vizyona Girecek Filmler

İşte beklenen ay nihayet geldi! Birbirinden kaliteli ve birbirinden iddialı filmlerin vizyona gireceği Temmuz ayı, sinema severler için adeta bir film geçidi haline gelecek. Bu ay izlediğimiz filmler bizi coşturacak, keyiflendirecek ve adeta kendisine hayran bırakacak. Peki, Temmuz ayında hangi filmler vizyona girecek? bu yazımızda sizlere Temmuz ayında vizyona girecek olan, merakla beklenen filmlerin bir listesini paylaşacağız.

AYRICA: Keyifle İzleyeceğiniz 10 Yerli Romantik Komedi Filmi

Film izlemeyi şüphesiz ki çok seviyoruz! Hal böyle olunca gerek senaryosu, gerek prodüksiyonu, gerekse oyuncuları ile adeta bir başyapıt adayı olan filmler ilgimizi daha çok çekiyor. Bu yaz tadına doyulmayacak, izledikçe keyif verecek, aksiyona, dramaya, aşka doyulmayacak bir film şöleni bizleri bekliyor. Tabii, uzun zamandır epey merak edilen filmler de ayrı önem arz ediyor. Temmuz ayının merakla beklenen filmleri hangileri derseniz, işte gelin sizler için listeliyor olacağız.

Temmuz Ayında Vizyona Girecek Olan Filmler

Oppenheimer (21 Temmuz)

Şüphesiz Temmuz ayında vizyona girecek olan filmlerin içerisinde en merak edilen film Oppenheimer. Christopher Nolan'ın uzun bir aradan sonra müthiş bir senaryo ve müthiş bir prodüksiyon ile tekrar sahalara döndüğü Oppenheimer 21 Temmuz'da vizyona giriyor. J. Robert Oppenheimer'ın hayatını ve çalışmalarını konu alan filmle ilgili beklentiler çok yüksek. Interstellar, Tenet, Inception gibi filmlerin yönetmeni olan Nolan'ın bu filmle kendi çıtasını bile aşacağı konuşuluyor! Sinema salonlarında eşsiz bir deneyim yaşatacağı kesin!

AYRICA: Savaşın İzleri: Tüm Zamanların En İyi Savaş Filmleri

AYRICA: Bir Korku Şöleni: Tüm Zamanların En İyi Korku Filmleri

Barbie (21 Temmuz)

Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrolünde olduğu filmde ütopik dünyadan gerçek dünyaya kovulan Barbie'nin yaşadığı maceralar anlatılıyor. Pembe rengine hasta iseniz bu film sizler için bir masal şöleni tadında geçebilir. Yayınlanan afiş ve posterleriyle bile akımlar başlatmayı başaran film 21 Temmuz'da vizyona giriyor.

AYRICA: Animasyon Dünyasında Unutulmaz Yapıtlar: Tüm Zamanların En İyi Animasyon Filmleri

AYRICA: Sinema Dünyasında En Çok Yakıştırılan Hollywood Çiftlerinin Yıllar Süren Dostlukları

Mission: Impossible Dead Reckoning Part One (14 Temmuz)

Ne yazık ki Tom Cruise'un başrolünde olduğu Görevimiz Tehlike serisi artık bitiyor! Final serisi iki part halinde yayınlanacak olan Impossible Dead Reckoning Part One, 14 Temmuz'da vizyona giriyor. Part Two ise 2024 Haziran'ında vizyona giriyor olacak. İlk filminden son filmine kadar asla hız kesmeyen, her filmde inanılmaz başarılar elde eden Görevimiz Tehlike serisinde Tom Cruise'u Ethan Hunt rolünde son kez göreceğiz. Kaliteli aksiyonun adresi için şüphesiz ki Mission Impossible biçilmiş bir kaftan. Bu film için sinemaya gidilir!

AYRICA: Tavsiye Filmler: Top Gun ve Top Gun: Maverick Film Yorumu

AYRICA: Tavsiye Anime Film: Ateşböceklerinin Mezarı

Hidden Strike - Ölümcül Çarpışma (7 Temmuz)

Başrolünde John Cena ve Jackie Chan'in bulunduğu Ölümcül Çarpışma, temmuz ayının vizyona girecek olan filmlerinden. İki usta oyuncuyu bir araya getiren filmde bir soygunu önlemek amacıyla iş birliği yapan bir güvenlikçi ve bir askerin başına gelenler anlatılıyor. Özellikle Jackie Chan'i izlemek çok keyifli! John Cena gibi aksiyon filmlerinin popüler yüzü bir oyuncu ise ona çok iyi bir partner olmuştur diye düşünüyoruz. Hidden Strike 7 Temmuz'da vizyona giriyor!

AYRICA: Romantik Komedi Konulu Tavsiye Üç Kore Dizisi! İzlemeden Geçmeyin!

AYRICA: Tavsiye Animasyon Filmi: Ajanlar İş Başında (Spies in Disguise)

The Reef: Stalked (14 Temmuz)

Köpekbalığı filmlerine olan ilgimiz asla azalmıyor biliyorsunuz! The Reef: Stalked ise temmuz ayında vizyona yeniden girecek olan, köpekbalığı temalı bir film. Her zaman olduğu gibi bir grup genç, tropik bir tatil beldesine gidiyor ve büyük beyaz köpekbalığı tarafından saldırıya uğruyor. Hayatta kalabilmek için verilen mücadeleyi izlemek, gerilim yaratsa da seyirciye her zaman keyif vermiştir diye düşünüyoruz. The Reef: Stalked 14 Temmuz'da vizyona giriyor olacak.

Bird Box Barcelona (14 Temmuz)

Mario Casas, Georgina Campbell'in başrolünde yer aldığı Bird Box Barcelona, 14 Temmuz'da vizyona giriyor. Bird Box Barcelona; 2018 yapımı Sandra Bullock'un başrolünde yer aldığı film olan Bird Box'un spin-off'u olarak izleyicileri İspanya'ya, Barcelona'ya götürecek. Kendisine bakan insanların delirmesine ve intihar etmesine neden olan gizemli varlıkların işgal ettiği bir dünyada hayatta kalmaya ve güvenli bir sığınağa ulaşmaya çalışmalarını izleyeceğiz. Ancak bu kez tehdit daha da büyüyor olacak. Gizemli varlıklarla dolu filmleri severiz!

Insidious 5 - Ruhlar Bölgesi: Kırmızı Kapı (6 Temmuz)

Korku filmlerinden hoşlanıyorsanız, bu film tam size göre! 6 Temmuz'da vizyona girecek olan Ruhlar Bölgesi: Kırmızı Kapı iblisleri yok etmek için korkunç olaylarla yüzleşmek zorunda kalan Josh ve Dalton'un hikayesini konu ediniyor. Bu filme yalnız gitmeyin deriz!

Evet! İçeriğimizin sonuna geldik... Temmuz ayında vizyona girecek filmler listesini sizlerle paylaştık. Hangi filme gitsem? Sinemada hangi filmi izlesem? diye düşünüyor iseniz size bir fikir vermek istedik. Bize sorarsanız, biz ilk tercihimizi Oppenheimer'dan yana kullanırdık. Christopher Nolan, usta oyuncuların yer aldığı bu filmle beklemediği kadar ödül alacak diye düşünüyoruz. Şahsen biz Oscar ödüllerini belirliyor olsaydık, Oppenheimer'a şimdiye kadar yarattığı beklenti ve heyecan için bile ödül verirdik. Elbette karar sizin!

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu