Wonka Filminden Türkçe Altyazılı Fragman Geldi!

Wonka Filmi

Merakla beklenen Wonka filminden Türkçe altyazılı bir fragman paylaşıldı! Roald Dahl tarafından yazılan Charlie and the Chocolate Factory (Charlie’nin Çikolata Fabrikası) kitabı, biliyorsunuz ki daha önce beyaz perdeye uyarlanmış, çok sevilen Willy Wonka karakterine ilk olarak Gene Wilder ve bir başka filmde ise Johnny Depp hayat vermiş idi. Şimdi ise yeni bir Willy Wonka filmi geliyor. Dune: Çöl Gezegeni filminin başarılı başrol oyuncusu Timothée Chalamet, yeni Wonka filminde Willy Wonka rolüyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Wonka Fragman İzle

Yeni Wonka filminde, Willy Wonka'nın gençliğini izliyor olacağız. Gene Wilder ve Johnny Deep gibi başarılı oyuncuların ardından Wonka karakterinin gençliğini canlandıracak olan oyuncunun Timothée Chalamet olması olumlu tepkiler aldı. Zira Chalamet, son zamanlarda yıldızı parlayan önemli oyuncuların arasında yer alıyor. Wonka filminde ise ona; Olivia Colman, Hugh Grant, Keegan-Michael Key, Sally Hawkins, Rowan Atkinson ve Jim Carter gibi oyuncular eşlik ediyor olacak.

Wonka, 15 Aralık 2023'te izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Yayınlanan Türkçe altyazılı fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Wonka Fragman İzle

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu