Loki'nin İkinci Sezonundan Fragman Geldi! Çok Yakında Başlıyor!

Loki Dizisi

Loki dizisinin ikinci sezonundan fragman paylaşıldı! Marvel Sinematik Evreni'nin solo dizilerinden olan Loki dizisi, Disney Plus üzerinden 6 Ekim'de gösterime girecek!

Tom Hiddleston'ın, karakterine ayrı bir anlam kattığı Loki'yi ilk olarak Thor ve Avengers filmleri ile tanımış idik. Marvel'in, karakterlere, bir solo dizisi veya solo filmi hazırlaması şaşırtıcı değil ancak, hiç şüphesiz ki Loki karakteri de kendi hikayesinin anlatıldığı bir yapımı hak ediyor idi. Bu bağlamda, Loki'nin ilk sezonu Disney Plus'ta izleyicileriyle paylaşıldı ve çok sevildi. Loki'nin ikinci sezonu merakla beklenmeye başladı.

Loki İkinci Sezon Fragmanı

Ancak ikinci sezon, birçok talihsiz durumla karşılaştı; dizinin oyuncularından Jonathan Majors'un bir kadına saldırdığı gerekçesiyle tutuklanması ve serbest bırakılmasının ardından Loki dizisiyle ilgili değişikliğe gidilmesi beklendi, oyuncunun sahnelerinin çıkarılacağı ya da çekimlerin yeniden yapılacağı düşünülüyor idi. Aynı zamanda yazarlar ve oyuncuların grevde olması nedeniyle Loki'nin, belirsiz bir tarihe erteleneceği konuşuluyordu.

Loki Dizisi İkinci Sezon Fragmanı

Fakat fragmandan da gördüğümüz üzere Jonathan Majors, Kang rolüyle dizide yer almaya devam ediyor. Ek olarak diziden paylaşılan fragmanla, herhangi bir erteleme olmadığını, Loki'nin ikinci sezonunun 6 Ekim'de Disney Plus'ta gösterime gireceğini görüyoruz. Sizler de, paylaşılan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu