Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi Animasyon Filminden Fragman Geldi!

Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi Animasyon Filmi

Dünyaca ünlü animasyon dizisi, Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi bu kez animasyon film uyarlamasıyla beyaz perdede seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor! Fantastik dizi, yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Animasyon dizisinin ana karakterleri Marinette Dupain-Cheng ve Adrien Agreste, bu kez sinema dünyasında kötülerle savaşıyor olacak!

Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi dizisinde; tehlike anında Uğur Böceği'ne, yine tehlike anında Kara Kedi'ye dönüşen Marinette ile Adrien'in, süper kötü olarak bilinen Atmaca Güve'ye karşı verdikleri mücadele anlatılıyor. Normal zamanda da, aynı okulda arkadaş olarak birbirini tanıyan bu ikili, süper kahraman rolüne büründüklerinde de, birbirlerinin kim olduğundan habersiz, birlikte kötülüklerle savaşıyor! Dizi ilk olarak Eylül 2015'te Güney Kore'de yayınlandı.

Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi Fragmanı

Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi filmi ise, Adrien ile Marinette'nin başlangıç hikayesine odaklanıyor. Paris'te başlayan bu macerayı, Jeremy Zag ve Bettina López Mendoza kaleme aldı. Jeremy Zag, aynı zamanda filmin yönetmenliğini de üstleniyor. Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi animasyon filmi, 15 Eylül'de sinemada gösterime girecek. Filmin yayınlanan Türkçe dublaj fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi Fragman İzle

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu