Loki 2. Sezon için Yeni Bir Fragman Geldi

Loki Dizisi

Marvel Sinematik Evreni'nin en karizmatik karakterlerinden biri olan Loki, Disney Plus ekranlarında 2. sezonuyla geri dönüyor! 6 Ekim'den itibaren izleyicilerle buluşacak olan bu heyecan verici serinin yeni fragmanı sonunda yayınlandı. İşte Loki'nin çoklu evrenlerdeki maceralarına devam edeceği bu yeni sezon hakkında bilmeniz gerekenler...

Dizi, Loki'nin çoklu evrenlerdeki serüvenini konu alıyor. İlk sezonunda farklı Loki varyasyonları ile karşılaşmıştık ve bu yeni sezon, bu karmaşık ve heyecan verici hikayeyi daha da derinleştirecek gibi görünüyor. Tabii ki başrolde Loki'yi canlandıran Tom Hiddleston'ı yeniden izleyeceğiz. Ayrıca ilk sezonda da gördüğümüz Owen Wilson, Sophia Di Martino, Jonathan Majors, Gugu Mbatha-Raw gibi usta oyuncular da geri dönüyor.

Loki Dizisi 2. Sezon Fragman

Dizi, Eric Martin'in yaratıcılığı ile şekillenirken, yönetmen kadrosunda Justin Benson, Aaron Moorhead, Dan Deleeuw, Kasra Farahani gibi yetenekli isimler bulunuyor. Bu ekip, Marvel evreninin zenginliğini ve Loki'nin karakterini en iyi şekilde yansıtmak için bir araya gelmiş durumda.

Diziye dair heyecan verici bir diğer gelişme ise 2. sezonunun 6 Ekim'de Disney Plus'ta yayınlanacak olması. Bu tarihi ajandanıza işaretleyin çünkü Loki'nin yeni maceralarıyla dolu bu sezonu kaçırmak istemeyeceksiniz!

Loki 2. Sezon Fragmanı İzle

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu