Pain Hustlers Filminden Fragman Paylaşıldı

Pain Hustlers

Emily Blunt ve Chris Evans'ın başrollerini paylaştığı heyecan verici yeni film Pain Hustlers'dan beklenen fragman sonunda yayınlandı! Toronto Film Festivali'nde prömiyerini yapacak olan bu film, 27 Ekim'de Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

Liza Drake, kızı ve kendisi için daha iyi bir hayatın peşinde koşan bir karakteri canlandırıyor. Ancak, bunu sağlayacağını düşündüğü bir ilaç şirketine girdiğinde, kendisini içine çekilen bir suç hikayesinin içinde buluyor. İşte Pain Hustlers'ın ilk fragmanı, bu sürükleyici hikayeyi bizlere tanıtıyor.

Pain Hustlers Fragman

İlaç sektörünün iç yüzünü ele alan yeni bir yapım örneği olarak karşımıza çıkan filmde Emily Blunt ve Chris Evans, başrolleri paylaşırken, Chloe Coleman, Catherine O'Hara, Andy Garcia, Jay Duplass, Brian d'Arcy James, Amit Shah gibi usta oyuncular da bu büyüleyici yapımın kadrosunda yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Harry Potter serisinin önemli bir kısmını yöneten David Yates oturuyor.

Emily Blunt ve Chris Evans'ın performanslarına tanıklık etmek ve bu sürükleyici hikayeyi izlemek için hazır olun! Paylaşılan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler...

Pain Hustlers Fragman İzle

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu