Citadel Aksiyon Dizisinden Fragman Paylaşıldı

Citadel Dizisi

Richard Madden, Priyanka Chopra Jonas ve Stanley Tucci'nin başrolünde olduğu aksiyon dizisi Citadel'den fragman paylaşıldı.

Amazon Prime Video yapımı dizi, Avengers: Endgame'in yönetmenliğini yapan Anthony Russo ve Joe Russo'nun imzasını taşıyor. Yaklaşık iki yıllık prodüksiyonun ardından Citadel, nihayet ilk iki bölümüyle 28 Nisan'da Prime Video'da gösterime girecek.

Citadel Aksiyon Dizisi

Citadel dizisinin birçok spin-off çalışması olacak. Hindistan, Meksika ve İtalya'da çekilecek olan Citadel evreni, yerli hikayesini başka yapımlarla izleyicilere aktarıyor olacak. İtalya'da ve Hindistan'daki Citadel serisinin çekimlerine çoktan başlandı, Meksika merkezli spin-off çalışması ise yapım aşamasında.

Dizinin konusunda ise, dünyanın birçok yerinden hiçbir ülkeye bağlılığı olmayan gizli bir Citadel casusluk örgütünün, Manticore adını taşıyan karanlık bir örgüt tarafından yok edilişi ve sonrasında Citadel üyelerinin bir araya gelip, gerçek kimliklerini ve geçmişte yaşananları açığa çıkarmak için verdikleri mücadele anlatılıyor olacak. Hafızaları silinen ve ajan olduklarından bihaber yaşayan bu üyeler, eski bir Citadel ajanının onları yeniden bir araya getirmesiyle düğümler çözülecek.

Dizi altı bölümden oluşacak ve ilk iki bölümü 28 Nisan'da Amazon Prime Video'da gösterime girecek. Dizinin yayınlanan fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Citadel Fragman İzle

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu