Asteroid City Filminden Fragman Geldi! Tom Hanks ve Scarlett Johansson Başrolde!

Asteroid City Filmi

Wes Anderson'un yeni komedi filmi Asteroid City'den fragman geldi. Tom Hanks, Margot Robbie ve Scarlett Johansson gibi önemli isimleri bir araya getiren filmde, 1950'li yıllarda bir Amerikan çöl kasabasında geçen olaylar anlatılacak. Ülkenin dört bir yanından, bilimsel çalışmalar ve rekabet amacıyla öğrenci ve velileri bir araya getirmek için düzenlenen Junior Stargazer kongresinin olağanüstü olaylar nedeniyle kesintiye uğraması ve beraberinde yaşanan kaos ortamı ekrana aktarılıyor olacak.

Asteroid City Film Fragmanı

Büyük Budapeşte Oteli, Moonrise Kingdom gibi filmlere imza atan yönetmen, filmin senaryosunu daha önce birlikte çalıştığı Roman Coppola ile birlikte kaleme aldı.

"Hayatın anlamı üzerine şiirsel bir meditasyon." olarak tanımlanan filmin oyuncu kadrosu ise oldukça kalabalık. Tom Hanks, Margot Robbie ve Scarlet Johansson'un yanı sıra filmde; Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Jason Schwartzman, Ed Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Tony Revolori, Grace Edwards, Rita Wilson, Aristou Meehan, Sophia Lillis, Ethan Lee, Jeff Goldblum ve Jake Ryan gibi isimler yer alıyor.

Astereoid City, Türkiye'de 16 Haziran 2023'te vizyona girecek. Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Asteroid City Fragman İzle

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu