Yüz Yıllık Mucize Dizisinin İlk Bölümü Çok Beğenildi

Yüz Yıllık Mucize

Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'yu bir araya getiren Yüz Yıllık Mucize dizisi, dikkat çekici konusu ve oyuncu kadrosuyla yayınlandığı ilk bölümle çok beğenildi. Dizinin ilk bölümü sosyal medyada büyük bir ilgi gördü ve izleyicilerden tam not aldı. Özellikle Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun uyumu seyirciyi heyecanlandırmaya yetti.

OGM Pictures’ın yapımcılığını ve yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı dizinin senaryosunu ise Nuran Evren Şit kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in yanı sıra; Zerrin Tekindor, Necip Memili, Merve Nur Bengi, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan, Zehra Kelleci, Ecem Çalhan, Ayşegül Cengiz, Yalçın Hafızoğlu ve Hümeyra yer alıyor.

Yüz Yıllık Mucize Dizisi

Dizide, 130 yaşına gelen ve hiç yaşlanmayan Ali Tahir ile hukukçu Harika'nın hikayesi anlatılıyor. Yıllar önce savaş meydanında ölen ve yeniden dirilen Ali Tahir bir mucize sonucu hiç yaşlanmaz ve hayatına devam eder. Bu süreçte etrafındakiler, insanlar, yaşam her şey değişir ancak o hep aynı kalır. Yüz yıllık ömründe çok acılar, çok zorluklar çekmiş olan Ali Tahir, her dönemde kimliğini yenileyerek yeni yerlerde yaşamını sürdürmektedir. 130 yaşına geldiğinde ise artık buna daha fazla dayanamayacağına karar verir ve yaşamını sonlandırmayı kafasına koyar.

Yüz Yıllık Mucize Dizisinin Konusu

Ancak, hiç beklemediği, hiç tahmin edemediği bir anda Harika ile karşılaşır. Yüz yıllık ömründe bulamadığı amacını, inancını ve aşkını onda bulabileceğine inanır. Harika nişanlı bir kadındır. Avukatlığı bırakmış ve roman yazmaya başlamış olan genç kadın, karşılaştığı Kemal'den oldukça etkilenir. Birbirine tanıştığı ilk andan itibaren kendiliğinden çekilen bu ikili, geçmişin acı verici hatıralarına rağmen bir arada olabilecekler mi? Dizi ilerledikçe bunu göreceğiz.

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu