Stranger Things'in Animasyon Dizisi Geliyor!

Stranger Things Dizisi

Netflix'in sevilen dizisi Stranger Things'in yeni bir animasyon dizisi çekilecek. Stranger Things 2016 yılında ilk kez izleyicilerle buluşmasından bu yana çok beğenildi ve Netflix'in popüler dizilerinden birisi haline geldi. Şimdi ise bu evren daha da genişleyerek animasyon dünyasına da girecek.

Animasyon dizisinin yapımını Eric Robles ve Flying Bark Productions üstlenecek ve Stranger Things'in yaratıcıları olan Duffer kardeşler, animasyon dizisini de ele alacak. Duffer kardeşler, animasyon dizisiyle ilgili, "Her zaman severek büyüdüğümüz cumartesi sabahı çizgi filmleri tarzında bir animasyon 'Stranger Things' hayal ettik ve bu hayalin gerçekleştiğini görmek kesinlikle heyecan verici." açıklamasında bulundu.

Stranger Things Animasyon Dizisi

Stranger Things, 5. sezonun ardından yayın dünyasına veda etmiş olacak ancak bu kadar popüler olan bir dizinin öyle sessiz sedasız gitmesi elbette kabul edilebilir değildi. Dizi yayın hayatını sonlandıracak olsa da, sanırız ki spin-off çalışmaları ile birlikte hala ruhunu koruyor olacak. Animasyon dizisi ile ilgili net bilgiler olmasa da, şimdiye kadar kaydedilen çalışmanın oldukça etkileyici olduğu belirtiliyor.

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu