John Wick Evreninde Geçen "The Continental" Dizisinden Fragman Geldi!

The Continental

Sevilen aksiyon filmi John Wick'in evreni genişliyor! Geçtiğimiz haftalarda dördüncü filmiyle vizyona giren John Wick serisinin yeni dizisi The Continental'den bir fragman paylaşıldı. Dizide, filmlerde gördüğümüz The Continental otel zincirinin işleyişi ve geçmişi anlatılacak.

The Continental, katillerin, suikastçıların, önemli isimlerin ağırlandığı ve bu isimlere hizmet edildiği önemli bir mekan olarak John Wick filmlerinde yer almıştı. John Wick (Keanu Reeves) karakteri, emekli olmuş bir suikastçı iken, bıraktığı hayata geri dönmüş ve The Continental otelinde kalırken aynı zamanda otelin üst düzey imkanlarından yararlanmıştı.

The Continental Dizisi

Üzücü bir durum olarak maalesef ki Keanu Reeves, The Continental dizisinde yer almayacak. Beklenilenin aksine dizi yalnızca üç bölümden oluşacak. Oysa, The Continental'in sezonlar sürebilecek bir hikayeye ev sahipliği yaptığı dile getirilebilir. Dizide, The Continental otel müdürüne hayat veren Ian McShane ile birlikte, Mel Gibson, Peter Green, Katie McGrath, Nhung Kate ve Ben Robson gibi oyuncular da yer alıyor olacak. Peacock platformunda yayınlanacak olan mini dizi ise, eylül ayında izleyicilerle buluşacak.

The Continental dizisinin yayınlanan fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Continental Fragman İzle

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu